Robert Macan preuzeo klupu seniora Rovinja

Napisao/la  Datum: 08.01.2018.
Novi trener Robert Macan i predsjednik Kluba David Modrušan Novi trener Robert Macan i predsjednik Kluba David Modrušan

Iskusni nogometni trener Robert Macan novi je trener seniora Rovinja. To je vijest koju su svi ljubitelji našeg Kluba dugo iščekivali. Prema riječima predsjednika Davida Modrušana, kroz ovih mjesec dana obavljeni su brojni razgovori sa potencijalnim trenerima i upravo je izbor Macana na mjesto prvog čovjeka seniorske ekipe najbolji izbor.

Riječ je o treneru sa bogatim igračkim ali i trenerskim iskustvom i koji je u ovih 10-ak godina vodio županijske ligaše poput Smoljanca, Žminja, Vrsara i Velog Vrha a upravo je u posljednjem klubu bio i trener juniora.

U izjavi za klupsku stranicu, novi trener Rovinja istaknuo je kako mu je prvenstveni cilj stabilizirati ekipu i afirmirati nove mlade igrače iz mlađih pogona, kojih zahvaljujući dobro radu, na sreću ima.

Macan je dodao kako pripreme kreću 26. siječnja a do početka proljetnog djela prvenstva, uz svakodnevne treninge, planirane su i prijateljske utakmice. ''Klub pregovara sa nekolicinom igrača čiji bi dolazak u Klub značio veliki iskorak prema gornjem djelu ljestvice no konkretno o imenima igrača još uvijek ne želimo govoriti. Imperativ priprema mi je da sve protekne u najboljem redu i bez ozljeda te da se igrači upoznaju sa mojim načinom rada kao i ja sa njihovim igrama'' rekao je novi trener seniora Rovinja, Robert Macan.