Zoran Peruško više nije trener Rovinja

Napisao/la  Datum: 05.12.2017.

Zoran Peruško nakon tri godine odlazi sa mjesta prvog trenera seniorske ekipe koja je ovu polusezonu završila na sredini ljestvice. Naime, prema riječima sad već bivšeg trenera Rovinja, Zorana Peruška neke njegove neostvarene ambicije presudile su da preuzme ulogu glavnog trenera u jednom drugom Klubu.

Treneru Peruško zahvaljujemo na svemu učinjenom i želimo mu puno sportskog i privatnog uspjeha a u nastavku prenosimo izjavu Peruška:

''U prvom redu zahvalan sam Upravi Kluba na čelu sa predsjednikom Davidom Modrušanom što su mi omogućili da tri godine imam tu čast provesti na trenerskoj funkciji prve momčadi u ovako posloženoj sredini, u Klubu koji je jedna od institucija nogometa u Istri. Bio je to jedan od ljepših perioda u mom životu, a tu ne mislim samo na nogometnu priču nego općenito.

No, eto, došlo je vrijeme rastanka.

Određene moje, zasad, neostvarene ambicije presudile su da preuzmem ulogu glavnog trenera u jednom drugom Klubu i vjerujem da je to razumljivo i prihvatljivo svima.
Zahvalio bih se ovim putem i svima onima koji su u ove tri godine bili organizacijska i logistička potpora u našem zajedničkom radu, kao i medijima, posebice gdinu Igoru Frankoviću i Rovinj FM-u, našim simpatizerima, te svim igračima koji su nastupali za seniorsku momčad kroz cijelo ovo vrijeme.

Posebnu zahvalu uputio bih trenutnom igračkom kadru i mojem kolegi Mati Kukuruzoviću. Mišljenja sam da je ovosezonski kadar ponajviše disao kao jedan u svo ovo vrijeme mog boravka u Rovinju i izuzetno sam ponosan na njih i na rezultate koje smo ostvarili te im svima od srca, najiskrenije, želim sve najbolje u njihovim životima i nogometnim karijerama.''