Glavnom sucu pripala glavna uloga u utakmici Rovinja i Cresa

Napisao/la  Datum: 25.11.2017.
U potpunoj dominaciji domaćih, u utakmici u kojoj gosti s Cresa nisu ozbiljno ugrozili domaća vrata, prvo ime susreta je ipak sudac Pejkunović iz Potpićna. Opraštajući gostima pogibeljne startove za zatvor, a kažnjavajući domaćine za “ružan” pogled potpuno je usmjerio utakmicu. 
 
Ne dosudivši jedan najblaže rečeno sumnjiv i jedan potpuno čisti jedanaesterac za domaćina koje bi dosudio i gostujući trener, glavni je sudac susreta pokazao da je u Rovinj došao po zadatku. Čijem, trebao bi se zapitati netko drugi. 
 
Istina, “kanarinci” su promašili nekoliko stopostotnih prigoda, no to ne umanjuje Pejkunovićevu zaslugu za bod Cresana. 
 
Da bi se iskupio, na kraju je, gotovo ničim izazavan, u nadoknadi podijelio Cresanima dva crvena kartona i odsvirao kraj utakmice.
 
“Bili smo opasni, stvarali prigode, ali, na žalost, nismo uspjeli realizirati sve što smo trebali i ostali smo bez pobjede. Suđenje je bilo na visini zadatka jer je zadatak očito bio takav” rekao je trener Peruški nakon susreta.
 
Rovinj: Cindrić, Pamić, Rojnić (od 65. Škiljan), Tanković, Hasanbegović, Butući, Hoxha, Rudela (od 75. Maružin), Špiranac, Matošević, Kazalac.