Tri gola za tri boda Rovinja na Valbruni

Napisao/la  Datum: 18.11.2017.
U jednoj od najvažnijih utakmica Rovinja ove jeseni, “kanarinci” su boljom igrom, posebno u drugom dijelu zasluženo slavili i približili se sredini ljestvice.
 
U odmjeravanju snaga u prvom dijelu bez velikih prilika bilježi se lijepa prigoda Sandija Pamića i jedan udarac gostiju. No, u nastavku, Rovinjci pojačavaju gas. Pobjedu je nagovijestio Rudela kada je pogodio vratnicu, a lijepu priliku sa pet metara promašio je i Kazalac. No u sljedećem napadu Hasanbegović udarcem izvana dovodi “žute” u zasluženo vodstvo.
 
Solo prodor Hoxhe kroz zadnju liniju prethodio je golu Matoševića kojega je Hoxha nesebično poslužio a točku na i stavio je Rudela nakon duplog pasa sa Matoševićem.
 
“Mogu samo reći da se lakše diše. Bili smo opterećeni imperativom, no sve to pada u vodu ukoliko slijedeće subote ne potvrdimo ovaj trobod u domaćoj utakmici protiv Cresa” rekao je nakon susreta, trener seniora Zoran Peruško.
 
Rovinj: Cindrić, Pamić, Rojnić, Tanković, Hasanbegović, Butući, Hoxha, Rudela, Bernobić (od 70. Škiljan), Kazalac (od 80. Maružin), Matošević