Na Valbrunu stiže lider: seniori ugošćuju Grobničan

Napisao/la  Datum: 02.11.2017.

Pet je utakmica ostalo do kraja jesenskog dijela prvenstva i pred rovinjskim se seniorima nameću određeni imperativi.

Naime, ostvareni rezultati nisu u potpunosti u skladu sa očekivanjima jer nedostaje nekoliko bodova da bi se mirno dočekala zimska pauza. Prigoda za pokušaj povećanja bodovnog salda ove subote na Valbrunu donosi najtežeg mogućeg protivnika, lidera sa Grobnika. No, na muci se, kaže stara poslovica, poznaju junaci.

“Cijeli je listopad bio nikakav, razočarali smo u prvom redu sami sebe, ali i sve one ljude u i oko kluba koji nas prate, koji su uz nas, koji nam osiguravaju adekvatne uvjete za rad i njima se ovim putem ispričavam. Koliko zbog nas samih, toliko i zbog svih tih ljudi jednostavno moramo disati kao jedan i učiniti sve da u završnu trećinu jeseni uđemo na pravi način. U samom sastavu a samim time i u sustavu biti će podosta promjena jer moram pokušati naći dobitnu kombinaciju koja može najbolje parirati lideru i otupiti njihova najjača oružja. Motiva nam ne bi smjelo nedostajati, jer sama situacija u koju smo se doveli, mora biti najveći motiv” rekao je Peruško uoči subotnje utakmice na Valbruni.

Utakmica u subotu igra se sa početkom u 14,00 sati, pravdu dijeli ponajbolja trojka u sastavu Sobol, Merle i Melnjak a u konkurenciji “žutih” sigurno neće biti još uvijek Škiljana koji se polako vraća nakon teške ozljede, te Špiranca i Bernobića.