Preokret Kanarinaca za pobjedu Rovinja

Napisao/la  Datum: 17.08.2017.

Seniori Rovinja svladali su na Valbruni u pripremnoj utakmici fažansku Mladost 3:2, nakon što su gubili 0:2, i na taj način pokazali karakter, preokrenuvši nakon Pazinke još jednu utakmicu iz rezultatskog minusa.

Goste je doveo u vodstvo Livović nakon asistencije Halilovića, a potonji je povećao na 0:2 nakon loše procjene rovinjske zadnje linije. Do poluvremena je smanjio Špiranac nakon odlične asistencije Rudele, a u nastavku najprije Marinović izjednačuje a Maružin svojim seniorskom prvijencem donosi pobjedu "kanarincima".

"Da, dobronamjerni će reći da smo pokazali karakter i preokrenuli rezultat, ali ja bih više volio da smo pokazali karakter prije toga i da se nismo doveli u takvu situaciju. U ovim pripremnim utakmicama to se još nekako i da stići, ali kad dođe borba za bodove, to će proći jednom od deset puta. I na tome moramo raditi. Naša mladost može ponekad biti isprika, ali ne možemo se stalno vaditi na to" - rezigniran je unatoč pobjedi, bio nakon utakmice rovinjski trener.

Rovinj: Cindrić (od 65. Marić), Marinović (od 75. Ivanović), Rojnić (od 75. Ban), Hoxha, Butući, Pamić, Rudela (od 55. Karlović M.), Stojanov, Špiranac (od 46. Paulinić), Karlović M., (od 46. Maružin), Matošević