Seniori pobjedili pazinske nogometaše

Napisao/la  Datum: 13.08.2017.

U četvrtoj pripremnoj utakmici momčad Rovinja svladala je trećeligaša iz Pazina rezultatom 3:2. Nakon kornera i kratke kombinacije Marinovića i Rudele, razigrani rovinjski veznjak, sa dvadesetak metara pogađa za vodstvo Rovinja. Pazinjani su u kratkom periodu preokrenuli nakon nesporazuma u rovinjskoj obrani, ali je do odmora Kazalac ipak donio izjednačenje.

U nastavku domaći je trener u igru poslao mahom sve 16-godišnjake koji su borbenim pristupom parirali iskusnijim gostima, ne dopustivši da ugroze domaća vrata, a onda je Karlo Karlović ukrao jednu loptu na korner liniji, proigrao Luku Paulinića koji je donio pobjedu Rovinju. "Pristup je bio na visokoj razini, i čestitam igračima na tome. No, realizacija je bila jako loša i to se u prvenstvu ne smije događati. Umjesto da na poluvremenu vodimo sa tri gola razlike, mi bivamo kažnjeni i to me zabrinjava i ljuti".

Rovinj: Cindrić (od 60. Marić), Pamić A., Bernobić (od 46. Rojnić), Tanković, Hasanbegović (od 46. Butući), Pamić S., Špiranac (od 60. Karlović M.), Rudela (od 60. Paulinić), Marinović (od 46. Stojanov), Kazalac (od 46. Maružin), Matošević (od 60. Karlović K.)