Peruško na Valbruni okupio ekipu za novu sezonu

Napisao/la  Datum: 25.07.2017.

Pod vodstvom trenera Peruška i njegovog suradnika Mate Kukuruzovića, danas su na rovinjskoj Valbruni sa pripremama za predstojeću sezonu krenula 22-ojica igrača Rovinja uz opravdano odsutnog Michela Bobića i rekonvalescenta Amera Škiljana, čija je sanacija ozljede, ipak vrlo blizu.

Uz ključni dio momčadi koji je izgurao vrlo turbulentnu ali uspješnu prošlu polusezonu, viđena su i nova lica.

Iz Pazinke je tako pristigao ofanzivni vezni igrač, jedna od ključnih karika u naslovu prvaka pazinjana lani, Manuel Rudela, zatim, mladi, ali već iskusni, donedavni vratar fažanske Mladosti, Florijan Cindrić, lijevi bočni igrač, Rovinjac Sandi Pamić koji je posljednje vrijeme proveo u Potpićnu, te povratnik iz njemačkog Pfulendorfa, Manuel Perković, a na probi je negdašnji igrač NK Belišće i NK Valpova, Emil Jelić.

Uz navedene, trener Peruško priključio je pripremama i izuzetno talentirane juniore, Michaela Marića, Ivana Rojnića, Karla i Mateja Karlovića, Andreu Maružina, Luku Paulinića te Petra Ivanovića.

Prvi će tjedan proteći u svakodnevnom radu do petka, a u subotu s početkom u 20,00 sati slijedi i prvi pripremni ogled, kada će na rovinjskoj Valbruni gostovati novi četvrtoligaš, pulski Uljanik.