Crikvenica penalima do tri boda

Napisao/la  Datum: 13.05.2017.

Hattrick iz tri prekida koštao je kanarince poraza u Crikvenici. Domaćin je bolje ušao u utakmicu i dominirao prvim dijelom, a nagrađen je golom Rupčića iz prekida.

U nastavku, Rovinjci uzimaju konce igre u svoje ruke i nakon petnaestak minuta pogotkom Bojana Gjurchinoskog izjednačuju. No, nakon toga, iz dva jedanaesterca preko Rupčića osvaja tri, njima, vrlo vrijedna boda.

"Domaćin je bio bolji prvi dio i to se mora priznati. No, u nastavku, preuzeli smo inicijativu, izjednačili. No, nakon tog izjednačujućeg pogotka, nismo dobro reagirali. Dopustili smo Crikvenici da iskoristi našu pogrešku i iz opravdano dosuđenog penala ponovno povede. Za poraz smo sami krivi, no, kada odlučujući gol za 3:1, kad se utakmica prelama, dobijemo iz dosuđenog penala nakon upitnog prekršaja na 18 metara, onda je, manje-više jasno da je Crikvenica bila prisiljena danas pobijediti" - ogorčeno je nakon dvije i pol godine rada u Rovinju, prvi put, rovinjski trener Zoran Peruško dotaknuo suce utakmice.

Rovinj: Pavlić, Šverko, Bilić, Moscarda, Baltić (od 85. Butući), Tanković, Pamić, Špiranac, Matošević, Kazalac (od 46. Bernobić), B. Gjurchinoski (od 60. A. Gjurchinoski)