Seniori protiv Pazinke za polufinale Kupa

Napisao/la  Datum: 24.04.2017.

Sutra, u utorak, s početkom u 17,00 sati na pazinskom gradskom stadionu Rovinj i Pazinka će nakon samo deset dana ponovno odmjeriti snage.

Ulog sutrašnje utakmice je polufinale nogometnog Kupa županije Istarske. Nakon dva negativna rezultata u posljednja dva kola, prilika je ovo da se "kanarinci" iskupe za poraz u Pazinu prije desetak dana, ali isto tako da, i u ovom natjecanju pokušaju napraviti korak više nego lani kada su u ¼ finalu zaustavljeni od Funtane.

"Travanj je uvijek mjesec u kojemu dolazi sve na naplatu. Ako si pravi u travnju, onda na kraju sezona bude uspješna. Ako nisi, onda je sve suprotno. Mi smo travanj započeli odlično, no sa dva uzastopna prvenstvena poraza malo smo kompromitirali sve dobro do sada učinjeno. No, vremena za plakanje nema. Čeka nas još jedan težak susret u Kupu, protiv Pazinke, koja nas je prije desetak dana u svim segmentima nadigrala. Moramo vjerovati u svoje mogućnosti i svoju snagu, jer nismo preko noći zaboravili igrati nogomet te ovu tvrdnju dokazati u sutrašnjem ispitu'' rekao je uoči sutrašnje utakmice trener Rovinja, Zoran Peruško.