Prvi poraz seniora na Valbruni

Napisao/la  Datum: 23.04.2017.

Nogometaši Rovinja u redovnoj utakmici 23. kola MŽNL stigli su do drugog uzastopnog poraza. U jako lošoj predstavi, nogometaši Rovinja, zasluženo su poraženi od Orijenta sa visokih 1:4.

Dvije lijepe akcije Orijenta u prvom je dijelu svojim pogocima zaključio Šarković za veselje Orijentaša. Na poluvremenu je domaći trener pokušao nešto promijeniti sa tri izmjene koje su donijele malo više živosti u igri te se "kanarinci" golom Šverka vraćaju u minimalni zaostatak.
No, na žalost, ne zadugo. Najprije Sertić a nakon toga i Grižančić upotpunili su zasluženo slavlje Riječana na Valbruni.

"Bili smo neprepoznatljivi. To nije Rovinj od prije 15 dana a najveći dio krivice za današnji poraz preuzimam na sebe. Ne apstiniram igrače od dijela odgovornosti, no, na sebe preuzimam veliki dio. Pokušati ćemo ispraviti određene stvari konstruktivnim razgovorom jer već u utorak nas čeka 1/4 finale Kupa protiv Pazinke u Pazinu." rekao je trener Peruško.

Rovinj: Pavlić, Marinović (od 46. Gjurchinoski A.), Hasanbegović, Bilić, Šverko, Baltić, Tanković, Škiljan, Pamić, Špiranac (od 46. Bernobić), Kazalac (od 46. Gjurchinoski B.)