Uvjerljiva pobjeda Rovinja u derbiju sa Lošinjom

Napisao/la  Datum: 08.04.2017.

U derbiju kola na rovinjskoj Valbruni postojala je samo jedna momčad, ona u žutom. Poneki prekaljeni igrač u dresu Lošinja nije impresionirao domaću mladost koja je preko Matoševića povela već u drugoj minuti susreta kada je isti pogodio malu mrežicu sa 20-ak metara.

 
Nastavili su domaći redati prigode, preko Špiranca, Kazalca i Baltića ali do poluvremena gostujuća se mreža nije tresla.
 
U nastavku "kanarinci" nastavljaju sa dominacijom koja je urodila plodom u 53-oj minuti kada Matošević probija stranu, upućuje opasan udarac, a na odbijenu loptu od strane lošinjskog vratara natrčava Kazalac i sprema je u mrežu za konačnih 2:0.
 
"Jesmo, dominirali smo u igri, bili smo opasni, no napravili smo i poneku individualnu pogrešku koju suparnik nije kaznio jer je loše reagirao. Ispravimo li i taj dio biti ćemo još konkurentniji. No, u svakom slučaju našoj pobjedi nema zamjerke i čestitam svojim igračima na njoj." rekao je nakon susreta trener seniora Zoran Peruško.
 
Rovinj: Pavlić, Pamić (od 85. Stojanov), Hasanbegović, Bilić, Tanković, Baltić (od 65. Moscarda), Vošten, Škiljan, Špiranac (od 82. Marinović), Kazalac (od. 75. A. Gjurchinoski), Matošević (od 80. Bernobić)