Seniori poraženi na gostovanju kod Grobničana

Napisao/la  Datum: 18.03.2017.

Utakmicu redovnog 18. kola MŽNL odigrali su seniori Rovinja gostujući kod neugodne ekipe Grobničana od kojih su žuto-plavi poraženi sa 2:0.

 
Dva trenutka dekoncentracije, u trećoj minuti prvog i u trećoj minuti drugog poluvremena koštala su Rovinjce pozitivnog rezultata. 
 
Činjenica da je suparnički golman briljirao obranivši teške udarce Špiranca i Marinovića kada su svi već vidjeli loptu i golu, kao i da je Pamić pogodio stativu ide u prilog tezi da je i sreća danas bila naklonjena domaćinu.
 
"Nešto malo bolji i koncentriraniji domaćin kaznio je dvije naše greške, dok mi njihove nismo uspjeli i zato je rezultat realan. Ništa, poraz nikad nije ugodan ali bez prevelike drame nastavljamo dalje. Slijedi nam izuzetno bitan susret protiv Funtane. Grobnik je zaboravljen i idemo dalje" rekao je trener Peruško.
 
Rovinj: Pavlić, Marinović, Šverko (od 60. A. Gjurchinoski), Hasanbegović, Tanković, Baltić (od 84. Butući) Škiljan (od 70. Vošten), Pamić, Špiranac, B. Gjurchinoski (od 60. Stojanov), Kazalac (od 70. Bernobić)