Remi Rovinja i Pazinke na Valbruni

Napisao/la  Datum: 04.02.2017.

 

DOBRA PREDSTAVA NA VALBRUNI
 
U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo Rovinj i Pazinka odigrali su dopadljivu utakmicu koja je završila sa realnih 1:1. 
 
Domaćin je bio nešto konkretniji u prvom dijelu kada nije realizirao svoje prigode, a Pazinka u drugom, kada je Pavlić u nekoliko navrata spašavao svoja vrata.
 
Poveli su Pazinjani golom Krajcara nakon brže kontre pola sata prije kraja utakmice da bi neodlučen ishod domaćima donio Paolo Bernobić nakon sjajne asistencije Grahovca.
 
"Težak je tjedan iza nas, prepun bolesti, gripe i sličnih nedaća, no svejedno smo, unatoč izostancima nekolicine igrača odigrali dobru utakmicu. Posebno dobro djelovali smo u prvom dijelu, dok smo u nastavku činili i poneke početničke pogreške. Ništa, idemo dalje u novi tjedan" rekao je nakon susreta trener Peruško.
 
A novi tjedan uz svakodnevni rad donosi Rovinju i još dva pripremna ogleda. U srijedu protiv Velog Vrha u 18,00 a u nedjelju protiv austrijskog Wolfsbegera.
 
Rovinj: Pavlić, Marinović, Šverko, Pamić, Moscarda, Baltić, Škiljan, Vošten, Maružin, Kazalac, Matošević (Božić, Tanković, Stojanov, Butući, Marić, Grahovac, Bernobić)