Seniori na Valbruni pobjedili drugoligaša iz Novigrada

Napisao/la  Datum: 28.01.2017.

U prvoj pripremnoj utakmici rovinjski su "kanarinci" na svojoj Valbruni svladali drugoligaša iz Novigrada 1:0 pogotkom Luke Matoševića polovicom prvog dijela.

Kroz čitav tijek susreta Rovinjci su bili dominantniji suparnik pa su osim pogotka Matoševića kojega je odlično uposlio Maružin, domaćini stvorili i nekoliko izglednih prigoda preko Maružina, Matoševića i Kazalca koje je neutralizirao vratar Novigrada.

"Činjenica da su za momčad Novigrada nastupili igrači koji su na probi, apsolutno ničime ne umanjuje našu pobjedu i dobru igru. Dapače, mislim da ovakva igra i rezultat upravo iz navedenog razloga daje još veći značaj, jer smo igrali protiv momčadi koja je izuzetno motivirana i željna dokazivanja. Mojim momcima mogu samo čestitati na prikazanom, a pokazali su nakon prvog, teškog pripremnog tjedna, jako puno" rekao je nakon susreta trener žuto-plavih Zoran Peruško.

Rovinj: Pavlić, Marinović, Bobić, Pamić M., Moscarda, Baltić, Tanković, Pamić A., Matošević, Maružin. (Još su igrali: Božić, Kazalac, Vošten, Grahovac, Butući, Šverko, Stojanov)