Kanarinci krenuli sa pripremama

Napisao/la  Datum: 24.01.2017.

Nakon mjesec i pol dana živnulo je na rovinjskoj Valbruni, na kojoj su u ponedjelak seniori Rovinja započeli pripreme za proljetni dio natjecanja MŽNL Rijeka.

Treneru Zoranu Perušku odazvali su se svi oni koji su okončali jesensku polusezonu izuzev Perkovića koji karijeru nastavlja u njemačkom Pfulendorfu te Davida Jozića koji je danas odradio prvi trening sa juniorima pulske Istre 1961.

No, iz Zagreba se vratio Filip Marinović a ozljedu je zaliječio Viktor Vošten, dok se očekuje i dolazak negdašnjeg juniora Rovinja, Gorana Grahovca. Uz navedene danas su se prvoj prozivci i treningu odazvali vratari Antonio Pavlić, Vjeran Božić i junior Mihael Marić te igrači u polju Michel Bobić, Adnan Hasanbegović, Manuel Pamić, Piero Moscarda, Nikola Baltić, Doni Tanković, Loren Maružin, Adrian Pamić, Damir Kazalac, Luka Matošević, Siniša Stojanov, Neven Špiranac, dok su svoj izostanak opravdali Paolo Bernobić i Renato Đuričić, dok su prvoj momčadi priključena još tri juniora Patrik Butući, Leonard Šverko Filip Marić.

Ovaj su tjedan "kanarinci" u pogonu svaki dan osim nedjelje sa potencijalnom utakmicom protiv jedne mađarske momčadi već ovog petka.