Pobjedom u Senju seniori otišli na zasluženi odmor

Napisao/la  Datum: 04.12.2016.

 

Seniori Rovinja, osakaćeni neigranjem trojice standardnih prvotimaca vraćaju se potpuno zasluženo iz Senja sa tri boda.
 
Domaćin je poveo iz kontre u prvom dijelu kada Rovinjci nisu bili na zavidnom nivou no sve su to naši dečki nadoknadili u drugom dijelu kada su preko Lorena Maružina postigli dva pogotka i zasluženo se na kraju jeseni smjestili četiri boda iza jesenskog prvaka, momčadi Lošinja.
 
"Ne, ne mogu biti zadovoljan igrom, ali u situaciji u kojoj smo danas bili, nebitno je. Pobijedili smo, ponovno se vratili, po ne znam ni sam više, koji put, nakon rezultatskog minusa, i pobijedili. Ovi momci su fantastični a i u fantastičnoj situaciji pred proljetni dio prvenstva, i na tom rezultatu im mogu samo zahvaliti i čestitati. Nije im bilo lako, ali pokazali su koliko su moćni. Na kraju krajeva, čitavu su jesen izgubili samo dvije utakmice, najmanje u ligi, a deset utakmica zaredom su bez poraza i to treba respektirati. Odmora nema, slijedi inventura, zbijanje redova i borba na proljeće za sam vrh" rekao je nakon utakmice trener žuto-plavih Zoran Peruško,
 
Ovo je ujedno bila i posljednja utakmica u jesenskom djelu natjecanja kojeg su Kanarinci završili na petoj poziciji sa četiri boda manje od vodećeg Lošinja. 
 
Proljetni dio natjecanja započinje posljednjeg vikenda u veljači.