Seniori nastavljaju sa odličnim igrama, bod u Vinodolu

Napisao/la  Datum: 19.11.2016.
Niz neporaženosti Rovinja nastavljen je i danas nakon gostovanja u Novom Vinodolskom što je najbolja moguća pozivnica gledateljima da ispune Valbrunu u derbiju kola slijedeće subote protiv Rudara.
 
U nemogućim uvjetima, pod naletima jakog juka, Vinodol je danas poveo već nakon desetak minuta kada sudac Skender ne sudi prekršaj na Manuelu Pamiću a u nastavku akcije Petrinović pogađa za vodstvo domaćih.
 
Ono nije trajalo dugo jer Hasanbegović iz slobodnog udarca skida paučinu iz gola domaćina za poravnanje sa kojim se odlazi na odmor.
 
U nastavku domaćini nakon kornera i pogotka Brusića ponovno dolaze u vodstvo koje anulira Jozić samo pet minuta nakon toga. Još je jedan prekid bio koban za Rovinjce kada Petrinović postiže svoj drugi pogodak deset minuta prije kraja utakmice no "kanarinci" se ne mire sa time, pa Maružin pet minuta prije kraja donosi zaslužen bod "žutima"
 
"Kada tri puta gubimo i na kraju uzmemo bod na gostovanju, moramo biti zadovoljni. Ova momčad ima karakter, i to je najbolja pozivnica gledateljima za subotnji derbi" rekao je nakon susreta trener Zoran Peruško.
 
Rovinj: Pavlić, Jozić, Pamić M., Baltić (od 75. Moscarda), Maružin (od 89. Đuričić), Perković, Špiranac (od 80. Bernobić), Tanković, Pamić A. (od 70. Matošević), Bobić, Hasanbegović