Seniori na gostovanju u Hreljnu osvojili bod

Napisao/la  Datum: 29.10.2016.

 

U desetom kolu na teškom gostovanju kod Naprijeda, seniori su osvojili bod. 
 
Domaćin je bolje otvorio utakmicu i već u desetoj minuti poveo. Nakon toga, prvu veliku prigodu Rovinja koristi Jozić i poravnava, ispostavilo se, za konačnih 1:1. 
 
No, grede Perkovića i Maružina, dvije velike obrane domaćeg vratara, Kazalcu i Špirancu, u konačnici pokazuje da je Rovinj ponovno bio na visini zadatka, no, na žalost, pobjeda je izmakla.
 
"Igrali smo utakmicu protiv, po mom osobnom mišljenju, jedne od najkvalitetnijih momčadi lige, ako ne i najkvalitetnije. I uspjeli smo ih ograničiti na to da nam u 80 minuta nisu stvorili priliku. Ulazak u utakmicu je bio nešto lošiji, no brzo smo se konsolidirali i, usuđujem se reći, odigrali najbolju utakmicu ove jeseni. Ako to možemo ponavljati, jesen bismo mogli završiti u samom vrhu. Bila bi to nagrada za ove momke u koje imam izuzetno veliko povjerenje" rekao je trener Peruško nakon susreta.
 
Rovinj: Pavlić, Jozić, Hasanbegović, Bobić, Pamić M., Baltić, Tanković (od 60. Maružin), Perković, Matošević (od 88. Cvijetić), Špiranac (od 85. Kazalac), Pamić A.
 
U slijedećem kolu u Rovinj dolazi Crikvenica