Seniori ponovno nisu iskoristili domaći teren

Napisao/la  Datum: 23.10.2016.
Rovinjci su protiv Otočca zabilježili i četvrti ovogodišnji remi. Nakon Halubjana i Pazinke, i Otočac zasluženo odnosi bod sa Valbrune.
 
Premda su domaćini diktirali igru, ritam i imali posjed lopte, nije to bilo dovoljno za pobjedu. Počelo je pogotkom Adriana Pamića iz slobodnog udarca, no pomoćni sudac signalizirao je nešto te pogodak nije priznat. Nastavili su Rovinjci plesti mrežu oko gola Otočca i nakon jednog prekršaja na Perkoviću, Hasanbegović ne uspijeva zatresti mrežu iz najstrože kazne. 
 
I u nastavku domaći imaju nešto više od igre pa nakon prekršaja na Špirancu, Perković ipak sa jedanaest metara ne griješi. No, malo zatim i gosti poentiraju nakon kornera kada je najspretniji u gužvi Krznarić, ispostavilo se, dovoljno za bod. Šokiranog je domaćina do kraja mogao šokirati Tomac, no njegov udarac pogađa vratnicu.
 
"Nismo bili konkretni. Na stranu poništen pogodak i nerealizirani jedanaesterac. Nije to odlučilo utakmicu. Utakmicu je odlučio pristup nekolicine igrača koji su odigrali "neku svoju utakmicu" ali to ćemo razriješiti već u ponedjeljak. Sreća u cijeloj priči je da nam rezultati konkurencije idu na ruku, tako da se i nadalje nalazimo na samo četiri boda od vrha. Ali i na samo dva od dna. Ako treba, na gostovanje kod Naprijeda ići ćemo sa 11 igrača, ali onih 11 koji će igrati za tim."
 
Rovinj: Pavlić, Jozić (od 60. Matošević), Hasanbegović, Bobić, Baltić, Pamić A., Pamić M., Perković, Kazalac (od 46. Maružin), Špiranac, Cvijetić (od 75. Ruba)