Poraz seniora na otoku

Napisao/la  Datum: 03.10.2016.

Nakon poraza u drugom kolu kod Cresa, i sa drugog otočkog gostovanja, sa Lošinja, Rovinjci se vraćaju praznih ruku.

Odličan početak utakmice žutih nije okrunjen pogotkom u domaćoj mreži a za tako nešto bilo je prigoda, no Špiranac u dva navrata i Maružin jednom nisu uspjeli zatresti mrežu domaćeg vratara Busanića. Kazna je stigla u prvoj poluprilici domaćina kada Jerneić rutinski gađa mrežu Pavlića.

U zadnjoj sekundi prvog poluvremena Babić je najbrži u domaćoj kontri i povisuje na, pokazalo se, konačnih 2:0.

U nastavku igralo se obostrano otvoreno, redale su se prigode sa obje strane, no rezultat se nije mijenjao a rovinjski je vratar Pavlić i obranio opravdano dosuđen kazneni udarac za domaćina.

"Mogu biti zadovoljan igrom i šansama koje smo stvarali, ali realizacija je bila katastrofalna. Na kraju je završilo kako je završilo a nikad lakše nismo mogli doći do pozitivnog rezultata. Svi zajedno se moramo zapitati želimo li igrati za umjetnički dojam ili za rezultat. Ja osobno baš i nemam tu dilemu, a ovaj tjedan će pokazati što ostatak društva misli o tome. Slijedi vrlo neugodna utakmica protiv Pazinke koja bi mogla dati mnoge odgovore." rekao je trener Peruško.

Rovinj: Pavlić, Jozić, Hasanbegović, Bobić, Moscarda, Baltić (od 70. Ruba), Tanković (od 70. Marinović), Vošten, Perković (od 60. Pamić), Maružin (od 80. Cvijetić), Špiranac