Domaći bod protiv Halubjana

Napisao/la  Datum: 25.09.2016.

 

U petom prvenstvenom kolu, Rovinjci su uspjeli doći do boda protiv Halubjana angažiranom i agresivnom igrom u posljednjih pola sata utakmice.

Do tada, terenom su vladali "kanarinci" ali bez nekog velikog učinka, jer su prigode Kazalca, Pamića i Špiranca otišle u nepovrat.

U jednom od rijetkih pokušaja gostiju, Vukelić u 60-oj minuti lobuje istrčalog Denića i dovodi Halubjan u vodstvo. Podignuli su tada Rovinjci agresivnost u petu brzinu, postigli i tri pogotka, od kojih im je dva poništio sudac utakmice, no Špiranac je ipak našao put prema mreži za zasluženo izjednačenje.

"Ponovno smo odigrali dobru utakmicu, no, pravo lice smo pokazali nakon što su gosti poveli. Agresivno, čvrsto i konkretno smo izgledali u tih zadnjih pola sata. Šteta da i ranije nismo bili još malo agresivniji. Tražili smo tu treću pobjedu u nizu, no nećemo biti nezadovoljni. Slijedeće kolo nam nosi derbi pri vrhu ljestvice na Lošinju i da nam je netko to ponudio prije početka prvenstva, objeručke bi prihvatili. Bod sa Halubjanom je iza nas i okrećemo se slijedećem izazovu."

Rovinj: Denić, Jozić (od 88. Marinović), Hasanbegović, Bobić, Moscarda, Baltić (od 71. Ruba), Tanković, Pamić M (od 48. Pamić A), Vošten (od 65. Perković), Špiranac, Kazalac (od 46. Maružin)