Pobjeda seniora u Funtani

Napisao/la  Datum: 18.09.2016.

Na uvijek teškom gostovanju u Funtani, seniori Rovinja došli su i do treće ovogodišnje pobjede u dosad odigrana četiri kola. Tri je boda osigurao Hasanbegović iz najstrože kazne, nakon prekršaja na Špirancu, dvadesetak minuta prije kraja utakmice.

Inače, u prvom je dijelu dominantnija bila momčad Rovinja ali bez izrazitih prigoda s jedne i druge strane. Vrijedi istaknuti samo pokušaj Kazalca kojega je neutralizirao domaći vratar.

U nastavku se zaoštrilo. Najprije domaći napadač Bojan Gjurcinoski opravdano zbog namjernog igranja rukom dobija drugi žuti karton i isključenje, a nakon toga Rovinj je poveo na ranije opisani način.

Sa igračem više, gol je "visio" u zraku, ali malo nepreciznost u završnici, malo pravovremeni domaći vratar i rezultat se do kraja nije mijenjao.

"Vrijedna pobjeda. Tek ćemo shvatiti koliko je vrijedna. Na žalost, na katastrofalno lošem terenu mnogo toga nije došlo do izražaja, ali sve smo nadoknadili borbenošću i zasluženo pobijedili. Okrećemo se novom suparniku i idemo bez euforije kolo po kolo" rekao je nakon susreta trener Zoran Peruško.

Rovinj: Denić, Jozić, Hasanbegović, Bobić (od. 65 A. Pamić), Moscarda, Baltić, Tanković, M. Pamić (od 89. Perković),
Ruba (od 65. Maružin), Kazalac (od 76. Vošten), Špiranac (od 85. Đuričić)