Kanarinci u završnici susreta doživjeli težak poraz

Napisao/la  Datum: 04.09.2016.

Rovinjci su na Cresu bolje ušli u utakmicu i zapucali dvije izuzetne prilike preko Maružina kojemu je domaći vratar najprije odlično obranio udarac a nakon toga padom u noge još jednom spasio svoju momčad.

A onda je drugi izlet Cresana pred gol Rovinjaca odredio daljnji tijek utakmice. Kučinić je pogodio gol kanarinaca sa 25 metara i donio domaćinu vodstvo. U nastavku, u obostrano izjednačenoj igri, domaćin je bio konkretniji. Najprije je Cianci povećao na 2:0, a sa dva gola u sudačkoj nadoknadi Mance je postavio ipak nerealnih i previsokih 4:0.

"Dogodilo nam se ono što se najčešće događa kad ne iskoristimo svoje prilike. No, to je sada u domeni "šta bi bilo da je bilo", i bespredmetno je raspravljati o tome. Mišljenja sam da je domaćin bio malo rastrčaniji, malo borbeniji i da njihovoj pobjedi nema zamjerke. No, bez obzira na to, ne može se i ne smije dogoditi da u sudačkoj nadoknadi primimo dva gola. Izvući ćemo pouke i već protiv Grobničana u subotu, pokazati da je bio ovo samo malo lošiji dan" rekao je trener Zoran Peruško.

Rovinj: Denić, Jozić, Hasanbegović, Moscarda, Baltić, Tanković, Marinović, Matošević (od 84. Tonkić), Perković (od 61. Kazalac), Đuričić (od 61. Ćosić), Maružin (od 75. Bobić).