Peruško uoči prve prvenstvene utakmice: Idemo ostvariti što bolji rezultat

Napisao/la  Datum: 25.08.2016.

Nakon mjesec dana svakodnevnih priprema, u kojima su odigrali ukupno 5 pripremnih utakmica u kojima su ostvarili tri pobjede, jedan poraz i jedan neriješeni ishod, seniori Rovinja ovog vikenda započinju za natjecanjem u Međužupanijskog nogometnoj ligi.

Rovinjski kanarinci u novu sezonu ulaze sa novim-starim trenerom Zoranom Peruškom koji je za ovu sezonu okupio ekipu sastavljenu od mladosti i iskustva.

Rovinjcima su tako pristupili Nikola Baltić, Viktor Vošten i Antonio Ruba (sva trojica ponikli u NK Istri 1961), Piero Moscarda, Mišel Tonkić i Emerik Šiprak iz baljanskog Jedinstva, vratar Antonio Pavlić iz Istre 1961 kao i Davide Jozić, bivši Kanarinac koji je posljednje dvije godine igrao za istarskog prvoligaša. U žuto-plavo gnjezo sletjeli su i  Renato Đuričić, Michel Bobić iz fažanske Mladosti te povratnik iz Funtane Damir Kazalac.

Uoči subotnje utakmice sa riječkom Lokomotivom, trener Rovinja Zoran Peruško za klupsku stranicu je izjavio kako je zadovoljan odrađenim pripremama no kako još uvijek nismo na pravom nivou. To se prvenstveno odnosi zbog obveza igrača tijekom turističe sezone, kašnjenje sa pripremama i sl. ''Nismo ekipa za podcjenjivanje i ono što mogu sa sigurnošću reći jest činjenica da ćemo u utakmicu ući sa maksimalnim angažmanom, sa puno agresivnosti i da ćemo napraviti sve kako bi ostvarili što bolji rezultat.'' rekao je Peruško.

Utakmica između Rovinja i Lokomotive na rasporedu je ove subote od 17:30 na rovinjskoj Valbruni.