Perković i Tanković za novu pobjedu Rovinja

Napisao/la  Datum: 15.08.2016.

Sinoć je na trojci Valbrune odigran pripremni ogled seniora Rovinja i Pazinke u kojemu su nakon odlične igre u drugom dijelu "kanarinci" slavili sa konačnih 4:2.

Prvi dio pripao je gostima iz Pazina koji su bili rastrčaniji ali i konkretniji. Uz jednu vratnicu, gosti su i dva puta pronašli put ka mreži Tončinića i to preko Krajcara i Ivetca dok je izgledne prigode za domaćina preko Maružina i Špiranca neutralizirao pazinski vratar Funčić.
U nastavku na terenu viđena je samo jedna momčad, ona domaća.

Uz tri prekrasna pogotka u samo dvadesetak minuta, i to, dvaput Perkovića i jednom Tankovića, u strijelce se upisao i Špiranac iz najstrože kazne.

"Ponovno smo odigrali utakmicu u kojoj smo u drugom poluvremenu zbili redove i pokazali karakter i na tome mojim igračima čestitam. No, prvo poluvrijeme je nešto što se ozbiljnoj ekipi ne smije događati. Stoga je razvidno da imamo prostora za veliki napredak i pod uvjetom da anuliramo dječje bolesti prvog dijela mogli bismo postati kompetitivna momčad. Za sada to još nismo" - kazao je nakon utakmice trener Rovinjaca, Zoran Peruško.

Rovinj: Tončinić (od 46. Denić), Jozić (od 60. Marinović), Šiprak (od 46. Moscarda), Hasanbegović (od 60. Bobić), Baltić, Tanković, Ruba (od 60. Perković), Špiranac (od 75. Ćosić), Maružin (od 46. Vošten), Đuričić (od 46. Pamić), Matošević (od 75. Stojanov)
Slijedeću pripremnu utakmicu Rovinjci igraju u Labinu protiv Rudara u srijedu s početkom u 20,00.