Pobjeda seniora u Poreču

Napisao/la  Datum: 11.08.2016.

Treća je pripremna utakmica donijela i prvu pobjedu seniora Rovinja u ogledu sa kombiniranom ekipom porečkog trećeligaša.

Već u prvoj minuti Renato Đuričić bježi domaćoj obrani i poentira za 0:1 nakon odlične lopte Maružina.
U nastavku najprije Matošević probija uz suradnju sa Jozićem desnu stranu domaće obrane i centrira Špirancu koji glavom povisuje na 0:2.

Uslijedilo je petnaestak minuta dobre igre Porečana koji smanjuju na 1:2 da bi u samoj završnici Đuričić svojim drugim pogotkom zaključio utakmicu za konačnih 1:3.

"Bez obzira na kombiniranu momčad suparnika, i mi smo bili bez nekolicine igrača, pa ne treba ovaj rezultat tretirati kao manje važan. Posebno iz razloga što smo odigrali zaista koncentriranih 70-ak minuta. No, istina je i to da će naredna dva susreta, onaj s Pazinkom u subotu, te kod Rudara u srijedu dati približno uvid u naše mogućnosti. Čestitam dečkima na pobjedi, ali posebno na zalaganju, trudu i velikoj želji. Probili smo led ovom prvom pripremnom pobjedom i sad treba pokušati nastaviti u tom ritmu dalje"

ROVINJ: Denić (od 46. Tončinić), Jozić, Hasanbegović, Moscarda (od 46. Šiprak), Baltić, Tanković, Vošten (od 46. Pamić), Špiranac, Matošević, Maružin (od 46. Stojanov), Đuričić