Teška pobjeda seniora na blatnjavoj Valbruni

Napisao/la  Datum: 05.03.2016.

Tko god je danas došao na trojku Valbrune nije požalio. Na blatnjavoj Valbruni uz jaki vjetar odigrana je utakmica redovnog 17. kola MŽNL u kojem su Kanarinci pobjedili nogometaše Buja rezultatom 4:3.

Rovinjci su ušli u utakmicu prilično rezervirano pa su Buje u prvih desetak minuta bile dominantnije no bez prave prigode. Kako je vrijeme odmicalo Rovinjci se bude pa sredinom prvog dijela Maružin pogađa malu mrežicu za slavlje koje je kratko trajalo.

Jer, već u slijedećem napadu Buje poravnavaju a sa tim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku najprije dva šoka za mladu domaću momčad. Gosti u samo pet minuta preko Bojića a i iz jedanaesterca dolaze do visokog vodstva od 1:3. No, visoki karakter, gotovo fanatičan, dovodi domaćine do potpunog preokreta, još jednom preko Maružina i dvaput preko Špiranca za konačnu pobjedu Rovinja od 4:3

Rovinj: Peruško, Marinović, Funčić, Sošić, Cvijetić, Belli, Pamić, Tanković, Matošević (od 60. Perković), Špiranac (od 89. Ćosić), Maružin (od 90. Stojanov)