Veliki bod seniora na gostovanju u Poreču

Napisao/la  Datum: 28.11.2015.

Herojska igra naših seniora danas u Poreču odakle su otkinuli Jadranu njihove prve bodove sa Velog Jože.

Postavili su se "žuti" hrabro sa tri napadača i čitavo prvo poluvrijeme nisu dali gostima velike prigode, osim jedne kada je udarac Šoškića, Peruško obranio vrhovima prstiju. Dapače, došli su naši u vodstvo golom Adriana Pamića koji je iz slobodnog udarca jako šutirao, lopta je pogodila nekoga u živom zidu domaćina i promijenila smjer za vodstvo Rovinja.

U nastavku Jadran je bio konkretniji, no naša je obrana na čelu sa Androšićem i Budicinom te izuzetno raspoloženim vratarom Peruškom sve riješavala. Do jednog kornera u 70-oj minuti nakon kojega su Porečani iz gužve poravnali. Do kraja domaćin je i dalje pritiskao, Rovinjci prijetili iz kontre ali rezultat se nije mijenjao.

Seniori će ostati u pogonu još ovog tjedna kada ih u srijedu čeka sudjelovanje na memorijalnom turniru "Stefan Trošt" u Vrsaru a nakon toga će do polovice siječnja na zasluženi odmor

ROVINJ: Peruško, Abuselyana N., Budicin, Androšić, Perković (Marinović), Funčić, Tanković, Pamić, Abuselyana O., Maružin (Kazalac), Belli (Matošević)