Poraz seniora bez ispaljenog metka

Napisao/la  Datum: 17.10.2015.

Sasvim zasluženo su nogometaši Lošinja stigli do tri boda na Valbruni. U utakmici u kojoj su Kanarinci u 90 minuta uputili tek jedan udarac u okvir gola nije se mogao tražiti alibi porazu. Od samog početka gosti iz Lošinja preuzeli su inicijativu na Valbruni no bez prave prilike po golu domaćeg vratara Peruška, no na samom kraju prvog djela utakmice, Babić zabija za odlazak na odmor rezultatom 1:0.

U drugom djelu utakmice Rovinjci ubacuju u brzinu više no bez prave prilike i prave prijetnje, gosti zatvaraju ulazak u 20 metara od gola i ispucavanjem na sredinu igrališta otklanjaju svaku prijetnju na svoj gol.

Kako to uvijek biva, nakon brojnih pokušaja i napada iz jednog kontra napada gostujući igrač Boško Babić zabija i drugi put za 2:0 pobjedu nad Žuto-plavima. 

U idućem kolu, seniori Rovinja gostuju u Rijeci kod nogometaša Lokomotive koji su ovom kolu slavili nad Halubjanom rezultatom 4:1

Rovinj: Peruško, Budicin, Androšić, Abuselyana O., Abuselyana N., Belli, Vujičić (Perković), Tanković, Mihajlović (Hasanbegović), Funčić, Pamić (Kazalac)