Seniori poraženi u Crikvenici

Napisao/la  Datum: 12.10.2015.

Nakon boda na Valbruni protiv Funtane, seniori su u 8. kolu MŽNL-a poraženi u Crikvenici kod istoimenog ligaša rezultatom 3:0. 

Zadnje minute prvog i zadnje minute drugog poluvremena bile su kobne za seniore Rovinja. Po olujnoj buri bolje se snašao domaćin ali ništa se nije događalo u prvom poluvremenu osim stative domaćeg Murice i grede Pamića. Sedam minuta prije kraja prvog poluvremena Njegovan se najbolje snalazi u Rovinjskom šesnaestercu i dovodi domaćina u vodstvo.

U nastavku Kazalčev udarac sa pet metara brani Srok, a nakon toga u jednom napadu Mataja i Maružin u jednom ne uspijevaju ugurati loptu u mrežu u situaciji u kojoj je lakše bilo pogoditi nego promašiti. Nakon isključenja domaćeg igrača u gužvi ispred domaćeg gola ponovno se ne snalazi Kazalac dok Belliev udarac odlično brani Srok.

U samoj završnici od 88-e do 90-e minute dvije greške Budicina i Hasanbegovića odvele su domaćina do naizgled lagane pobjede od 3:0

U subotu na Valbrunu stiže drugoplasirani Lošinj

Rovinj: Denić, Vujičić, Budicin, Hasanbegović, Perković (Kazalac), Funčić, Tanković, Pamić, Belli, Maružin (Đomlić), Mataja (Mihajlović)