Seniori u zadnjim minutama ispustili sva tri boda na Valbruni

Napisao/la  Datum: 04.10.2015.

 U odigranom 7. kolu Međužupanijske nogometne lige, naši su seniori u susretu sa Funtanom došli do boda, iako su bili bliže punom plijenu.

Nova dimenzija i igračka bahatost, agresivnost i uigranost ono je što karakterizira igru Rovinja iz utakmice u utakmicu. Počelo je odličnom prilikom Maružina koji u situaciji kada je gostujući vratar bio već savladan šalje loptu preko gola. Brojne prilike isplatile su se za Kanarince već u 21. minuti kada Pamić iz kornera šalje upotrebljiv centaršut a u gužvi Matika savladava vlastitog vratara i Rovinj vodi 1:0. Do kraja prvog dijela Lisjak brani dva odlična pokušaja, Mihajlovićev nogom i Kazalčev glavom.

Nastavak donosi i prvi pokušaj Funtane kada Fedotov u dva navrata šutira pored gola. U 55 minuti Kanarinci su mogli povećati prednost na 2:0 nakon što je Funčić nakon sjajnog prodora srušen u kaznenom prostoru no Pamić pogađa vratnicu.

Od 60. minute krenula je burna završnica, igrači započinju sa pričom na terenu no sudac Krneta ne reagira što je uzrokovalo 'pričaonu' na Valbruni i međusobne povišene tenzije. Odluka suca Krnete na samom kraju utakmice razbjesnila je domaćine zbog dosuđenog jedanaesterca nakon što je udarac već bio upućen nakon čega dolazi do sudara vratara Denića i Fedotova.

Gosti pogađaju za izjednačenje i konačan rezultat 1:1 iako su gosti u posljednjim sekundama tražili i pobjedu no poništen im je gol zbog dosuđenog zaleđa.

U idućem kolu igrači trenera Peruška gostuju u Crikvenici.

Rovinj: Denić - Abuselyana N., Budicin, Androšić, Perković - Funčić, Mihajlović - Pamić, Tanković, Maružin - Kazalac (Mataja)