Podjela bodova seniora na gostovanju u Bujama

Napisao/la  Datum: 05.09.2015.

Rovinjski nogometaši u sklopu 2. kola MŽNL-a ove su suboete gostovali u Bujama kod istoimenog ligaša sa kojima su odirgrali neodlučeno (1:1). Seniori nisu poraženi ali ostaje žal za prosutim bodovima. Naime, ono što su promašili u nekoliko situacija Perković, Mataja pa Kazalac moglo se obiti o glavu Rovinjcima.

Utakmicu je otvorio sa mrtvom šansom oči u oči sa vratarom Perković, no na žalost neprecizno. U sedmoj minuti Funčić pogađa gredu a odbijenu loptu Perković sa pet metara šalje preko gola. Samo tri minute kasnije Mataja ulazi u svoju prvu prigodu no šutira pored gola a u petnaestoj minuti Funčić pogađa vratnicu. Dvadeset peta minuta nosi novu prigodu Mataje no i ta odlazi u nepovrat.

I kako to inače biva, jedan od prvih izleta na rovinjsku polovicu Buje preko kapetana Bojića realiziraju za vodstvo.

U nastavku dvostruka promjena kod Rovinja, ulaze Omar Abuselyana i Pamić. Upravo Omar poravnava iz jedanaesterca a do kraja u listu promašaja upisuju se Mataja sa desetak metara pogodivši vratara, Pamić šutiravši preko gola te dva put Kazalac sa pet metara, jednom glavom a jednom nogom no domaći vratar sve je to pohvatao.

Srećom za goste jedinu brzu akciju domaćina u drugom dijelu zapucao je Čavarović zakasnivši da idealnu situaciju ugura i već prazna vrata...

U subotu na Valbrunu stiže Orijent.

Rovinj: Denić - Abuselyana N, Budicin, Hasanbegović, Vujičić - Mihajlović (od 46. Pamić), Funčić - Marinović, Tanković, Perković (od 46. Abuselyana O.), Mataja (od 74. Kazalac)