Velika pobjeda seniora uoči početka sezone

Napisao/la  Datum: 23.08.2015.

 

Posljednju utakmicu pred subotnji dolazak Vinodola u prvom kolu, odradili su naši dečki na trojci Valbrune. Protivnik iz Vodnjana poslužio je da se prvenstvo dočeka u dobroj atmosferi koju će još više podići današnja pobjeda u dobrom pucačkom treningu. Igrači trenera Peruška slavili su sa velikih 9:1.

Vodnjanci su poveli golom Alibašića iz jedanaesterca u samom otvaranju utakmice a naši se nakon toga bude pa nakon dvije prekrasne akcije dvaput preko Tankovića okreću rezultat a Tanković asistira i Kazalcu za treći pogodak.

U nastavku osovina Abdulrazzak - Matošević postiže još 4 pogotka, svaki po dva, a pridružuju im se Belli svojim prvim pogotkom u dresu Rovinja i Đonlić za konačnih 9:1

Tako su Kanarinci u ovom pripremnom periodu odigrali ukupno 10 utakmica u kojima su upisali poraz u tek jednon utakmici i to u onoj protiv prvoligaša iz Pule, nogometaša Istre 1961.

Rovinj: Peruško, Abuselyana N, Vujičić, Hasanbegović, Perković, Funčić, Mihajlović, Pamić, Tanković, Maružin, Kazalac (Abdulrazzak, Marinović, Matošević, Marić, Budicin, Đonlić, Belli, Mataja)