Poznati su finalisti Zimske veteranske malonogometne lige

Napisao/la  Datum: 08.02.2015.

Zanimljive polufinalne utakmice Veteranske Zimske malonogometne lige odigrane su ove nedjelje u dvorani Valbruna. Nakon više od dva mjeseca natjecanja poznati su finalisti koji će se ove godine boriti za titulu najboljih. 

U prvoj polufinalnoj utakmici susreli su se nogometaši Masline Block Bara koji su samu završnicu izborili kao prvoplasirana ekipa sa deset pobjeda i jednim neriješenim susretom te četvrtoplasirana ekipa Starog grada. Nogometaši Masline Block bara slavili su rezultatom 4:2 dvama pogocima Ostojića te jednim Jašarevića i Žikovića dok je za Stari grad zabio Fabris te Poljak (ag).

U drugoj utakmici između Mladih lavova i ekipe Teri uvjerljivo su slavili prošlogodišnji osvajači lige, Mladi lavovi koji su sa ukupno 6:2 izborili veliko finale koje je na rasporedu iduće nedjelje. Za slavlje Lavova sa tri pogodka pobrinuo se Petrović dok su po jedan postigli Muškardin, Zgrabljić i Lazendić dok su za ekipu Terija zabijali Mravunac i Mrvelj.

Utakmica za treće mjesto između Starog grada i Terija na rasporedu je u nedjelju 15. veljače sa početkom u 18 sati dok je veliko finale između Masline Block bara i Mladih lavova na rasporedu od 19 sati.