Seniori jedanestercima poraženi od Istre II

Napisao/la  Datum: 08.02.2015.

Rovinjski seniori odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu uoči početka proljetnog djela natjecanja. Žuto-plavi su na svojoj Valbruni ugostili drugu momčad Istre među kojima se nalaze igrači koji su stigli u zimskom prijelaznom roku kako bi pomogli istarskom prvoligašu (Hadžanović) te brazilski vratar Miranda koji je u Istru došao u srpnju prošle godine.

Utakmica koja je trenerima služila za uigravanje i isprobavanje raznoraznih kombinacija rezultatski je pripala nogometašima iz Pule koji su svladali rovinjske nogometaše rezultatom 2:1. Poveli su Rovinjci u 54. minuti susreta lijepim pogodkom Ivana Mravunca no Repić je dvama pogocima iz jedanaesterca donio slavlje Istri II.

 

Rovinj: Denić, Abuselyana, Ivanović, Androšić, Mihajlović, Perković, Pokrajac, T. Barlecaj, Ćosić, Maružin, A. Barlecaj. (Još su igrali: Kazalac, Marinović, Matić, Dam. Kazalac, Milošević, Abdulrazak, Milošević, Matošević)

Istra 1961 „B“: Miranda, Loran, Omazić, Makić, Hadžanović, Vošten, Stojčević, Mihaljević, Marinčić, Repić, Macan. (Još su igrali: Pavlić, Barišić, Ivanović, Jereb, Drandić, Gent, Bilić).