Barbieri i Teri Time out pobjednici Zimske malonogometne lige

Napisao/la  Datum: 13.02.2017.

 Subotnjim utakmicama u dvorani Valbruna, završilo je ovogodišnje izdanje Zimske malonogometne lige a titulu pobjednika odnijeli su Barbieri i Teri Time out.

Prvi su na teren izašli veterani, točnije nogometaši Starog grada i Masline Block bara koji su odmjerili snage u utakmici za treće mjesto. Na postolje su se popeli predstavnici Starog grada koji su pogocima Kablara, Petrovića i Tonkića slavili rezultatom 3:2

U konkurenciji Prve lige za treće mjesto borili su se Zeleni čaj i Red Devilsi a uvjerljivo su slavili predstavnici Zelenog čaja koji su slavili rezultaom 4:1. Pogotke su postigli Stefanosvki i hat trick Kazalca dok je jedini pogodak za Devilse postigao Matošević.

U finalu Lige veterana našli su se predstavnici Teri Time outa i Mladih lavova. U uzbudljivoj i sadržajnoj utakmici slavili su nogometaši Teri Time outa odnijevši tako titulu pobjednika turnira.

Za Teri su zabijali Mravunac, Naletilić i Mravunac dok su pogotke za Mlade lavove postigli Špiranac i Petrović.

Za najboljeg strijelca turnira u konkurenciji veterana proglašen je Saša Špiranac koji je zabio čak 18 puta. Za najboljeg vratara proglašen je Ivica Gašpić (Stari grad) dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Tomislav Mravunac iz Terija.

Titulu fair play ekipa otišla je u Bale.

U sadržajnoj finalnoj utakmici Prve lige između Barbiera i Batela palo je ukupno 9 golova a titulu pobjednika, treću godinu za redom odnijela je ekipa Barbiera koja je u finalu slavila rezultatom 6:3.

BARBIERI – BATEL 6:3
1:0 Maružin
2:0 Stranić
2:1 Belli
2:2 Belli
2:3 Abuselyana N.
3:3 Videkić
4:3 Stranić
5:3 Videkić
6:3 Maružin

 

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je igračl Red Devisla, Paolo Bernobić koji je postigao ukupno 16 zgoditaka, za najboljeg vratara proglašen je Batelov Tony Zarev dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Valentin Lleshdedaj (Batel)