Prijelazni rok donio brojne promjene u rovinjskoj svlačionici

Napisao/la  Datum: 07.02.2017.

Na početku trećeg tjedna priprema u rovinjskoj je svlačionici postalo izuzetno prometno. Naime, u njoj više ne stanuju Michel Bobić, Loren Maružin i Manuel Pamić, dok su novi "stanari" Bojan i Atanas Gjurcinoski.

Bobić se zbog poslovnih obaveza više ne može potpuno staviti na raspolaganje momčadi, Maružin će svoj put nastaviti u konkurentu iz Pazina, dok Manuel Pamić prelazi u novigradskog drugoligaša.

Velike su to promjene pa smo za komentar zamolili rovinjskog trenera.

"Sva su mi tri odlaska razumljiva i ne vidim neki veliki problem. Unutar postojećeg kadra, određenom preraspodjelom uloga, nadoknaditi ćemo odlazak Bobića i Pamića, dok smo odlazak Maružina nadomjestili povratkom u Klub, Bojana Gjurcinoskog. Uz njega, priključuje nam se i njegov brat, Atanas, koji je već bio naš igrač, a u međuvremenu okušao se u juniorskoj momčadi Rijeke te seniorima Funtane. I ovog ljeta smo bili u sličnoj situaciji kao uostalom i svakog prijelaznog roka. Na nama je samo da radimo, da se ne opterećujemo previše oko nečega na što teško možemo utjecati, da damo svoj maximum, i opet ćemo biti i više nego konkurentni. Uvjeren sam da bi mnoge klubove ova događanja poremetila u njihovom radu, ali nas neće".

Dosadašnjim igračima NK Rovinj se zahvaljuje na svemu učinjenom i želi im sreću u daljnjem nogometnom i životnom putu, a novopridošlima želimo puno uspjeha i dobrih igara u žutom dresu.