Seniori krenuli sa pripremama za novu sezonu

Napisao/la  Datum: 30.07.2016.

 

Nakon što su odradili nekoliko individualnih treninga, rovinjski su seniori započeli sa pripremama za novu sezonu u koju kreću sa novim/starim trenerom Zoranom Peruškom koji je za novu ligašku sezonu okupio zanimljiva lica.

Uz starosjedioce koji su se pojavili na prvom treningu viđena su i neka nova lica.

Rovinjcima su tako pristupili Nikola Baltić, Viktor Vošten i Antonio Ruba (sva trojica ponikli u NK Istri 1961), Piero Moscarda, Mišel Tonkić i Emerik Šiprak iz baljanskog Jedinstva, vratar David Tončinić iz Ližnjana, Michel Bobić iz fažanske Mladosti te povratnik iz Funtane Damir Kazalac.

Maružin i Marinović su na probama u inozemstvu, pa će se njihov status znati do kraja slijedećeg tjedna, dok su Klub napustili Matija Funčić i Igor Belli a sa aktivnim igranjem prestao je kapetan Leandro Budicin.

Već u srijedu na Valbruni je na rasporedu prva kontrolna utakmica kad od 20,00 kanarinci ugošćuju juniore Istre 1961, dok u nedjelju u Rovinj dolazi Veli Vrh.

Do početka prvenstva kada za Rovinjsku noć u prvom kolu na Valbrunu stiže riječka Lokomotiva, Rovinjci će odigrati i kontrolne utakmice sa Jadranom, Rudarom, Pazinkom i Vrsarom.

Popis igrača: Denić, Tončinić, Stojanov, Hasanbegović, Bobić, Moscarda, Šiprak, Tonkić, Baltić, Cvijetić, Tanković, Pamić, Vošten, Ruba, Perković, Matošević, Kazalac, Špiranac, Ivanović i Ćosić te priključeni juniori, Marić, Šverko, Tanushi, Butući i Bernobić.