Rovinj i Hajduk odigrali prijateljsku utakmicu

Napisao/la  Datum: 12.04.2015.

Na sunčanoj Valbruni ove je nedjelje odigrana prijateljska utakmica između seniora Rovinja i seniora proslavljenog splitskog velikana, Hajduka. Petstotinjak gledatelja moglo je vidjeti čak 8 pogodaka i to 7 u mreži Kanarinaca i jedan u Hajdukovim (7:1).

Od samog početka splitski su nogometaši zagospodarili terenom i već u trećoj minuti zaprijetili no Starčić sjajnom obranom spašava vrata Rovinja. Za pogodkom se nije trebalo dugo čekati jer Gurbanov u 5.minuti pogađa za vodstvo 1:0. a već u 18. minuti Vlašić za 2:0.

Najiskusniji u redovima Rovinja Agron Barlecaj u 22. minuti utakmice iznudio je kazneni udarac kojeg je sigurno i realizirao. Tri minute kasnije Sandro Gotal sjajnim pogotkom povećava vodstvo Splićana na 3:1 a isti igrač pogađa i u 37. minuti utakmice. Na odmor se otišlo rezultatom 5:1 a peti Hajdukov gol u 40. minuti postigao je Nikola Vlašić.

Do kraja utakmice vidjelo se još ukupno 2 pogotka, hat-trick talentiranog Vlašića i 23-godišnjeg Sandra Gotala.

Dodajmo i činjenicu da je trener Rovinja Zoran Peruško napravio 9 izmjena i dao priliku svim igračima sa klupe da iskuse igru protiv prvoligaške momčadi.