Dinamo, Hajduk i Rijeka na pripremama u Rovinju

Napisao/la  Datum: 06.01.2015.

Iz godine u godinu Rovinj se u ljetnim a još više u zimskim mjesecima profilirao kao idealan grad za pripremu brojnih sportskih klubova i udruga. U ovim trenucima na sportskim terenima na Valbruni svoju formu uoči početka proljetnog djela natjecanja, bruse brojni klubovi.

Rovinj će u siječnju ugostiti više od tisuću sportaša i sportskih djelatnika a u ovom trenutku na Valbruni se već pripremaju šest kategorija omladinskog pogona NK Rijeke, tri kategorije NK Lokomotive Zg, dvije kategorije omladinskog pogona NK Slaven Belupa i dvije kategorije ženske nogometne reprezenzacije HNS-a U-16 i U-17.

Osim njih u Rovinj dolaze i brojne prvoligaške ekipe kao što je višestruki prvak Hrvatske, Dinamo koji rovinjske pripreme započinje 10. siječnja gdje će se zadržati osam dana. Odmah nakon Modrih, u Rovinj stižu i Bili koji će se na Valbruni pripremati sve do 31. siječnja.

Uz brojne prijateljske utakmice koje će Hajduk odraditi, igrači Igora Tudora odigrati će prijateljsku utakmicu i sa domaćinima, nogometašima našeg Kluba.

Osim navedenih ekipa na pripreme u Rovinj dolazi i sjajna Rijeka, Lokomotiva, Sloboda iz Tuzle, Željezničar i Čelik iz Zenice.