Igor Frankovic

Odigrano 3. kolo Zimske lige
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 11, 2017

U dvorani Valbruna ove su nedjelje odigrane utakmice 2. kola Zimske malonogometne lige.

1. LIGA

ACAPULCO - VIRKLE CIRCOLO 2:1
SOŠIĆI - GALACTICOSI 2:4
ROVIGNISI LcStudio Cellis - ZELENI ČAJ 1:4
RISOVI - BARBIERI 0:5
RED DEVILS - FUFLANDERS 4:3

Slijedeće kolo (3.) 23.12. u 14 sati

VETERANI

PRINČEVI LA GRISA - BARBIERI '99 3:3
BATEL - MASLINA BLOCK BAR 2:3
BALE VALLE - KOMPANJONI 3:0
TELBA - SOŠIĆI 2:2
MLADI LAVOVI - TIME OUT 2:5 (izbacili su iz imena TERI)

Slijedeće kolo 17.12. u 15 sati

Zoran Peruško više nije trener Rovinja
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 05, 2017

Zoran Peruško nakon tri godine odlazi sa mjesta prvog trenera seniorske ekipe koja je ovu polusezonu završila na sredini ljestvice. Naime, prema riječima sad već bivšeg trenera Rovinja, Zorana Peruška neke njegove neostvarene ambicije presudile su da preuzme ulogu glavnog trenera u jednom drugom Klubu.

Treneru Peruško zahvaljujemo na svemu učinjenom i želimo mu puno sportskog i privatnog uspjeha a u nastavku prenosimo izjavu Peruška:

''U prvom redu zahvalan sam Upravi Kluba na čelu sa predsjednikom Davidom Modrušanom što su mi omogućili da tri godine imam tu čast provesti na trenerskoj funkciji prve momčadi u ovako posloženoj sredini, u Klubu koji je jedna od institucija nogometa u Istri. Bio je to jedan od ljepših perioda u mom životu, a tu ne mislim samo na nogometnu priču nego općenito.

No, eto, došlo je vrijeme rastanka.

Određene moje, zasad, neostvarene ambicije presudile su da preuzmem ulogu glavnog trenera u jednom drugom Klubu i vjerujem da je to razumljivo i prihvatljivo svima.
Zahvalio bih se ovim putem i svima onima koji su u ove tri godine bili organizacijska i logistička potpora u našem zajedničkom radu, kao i medijima, posebice gdinu Igoru Frankoviću i Rovinj FM-u, našim simpatizerima, te svim igračima koji su nastupali za seniorsku momčad kroz cijelo ovo vrijeme.

Posebnu zahvalu uputio bih trenutnom igračkom kadru i mojem kolegi Mati Kukuruzoviću. Mišljenja sam da je ovosezonski kadar ponajviše disao kao jedan u svo ovo vrijeme mog boravka u Rovinju i izuzetno sam ponosan na njih i na rezultate koje smo ostvarili te im svima od srca, najiskrenije, želim sve najbolje u njihovim životima i nogometnim karijerama.''

Termini utakmica 2. kola Zimske malonogometne lige
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 04, 2017

Nakon odigranog prvog kola Zimske malonogometne lige, već ove nedjelje nastavlja se sa odigravanjem 2. kola.

LIGA VETERANA - 10.12.2017.

12:00 PRINČEVI - LA GRISA BARBIERI '99
12:50 BATEL MASLINA BLOCK BAR
13:40 BALE - VALLE KOMPANJONI
14:30 TELBA SOŠIĆI
15:20 MLADI LAVOVI TERI TIME OUT

1. LIGA - 10.12.2017.

16:10 ACAPULCO VIRKLE - CIRCOLO
17:00 SOŠIĆI GALACTICOSI
17:50 RUVIGNISI - LcStudio C ZELENI ČAJ
18:40 RISOVI BARBIERI
19:30 RED DEVILS FUFLANDERS

Odigrano prvo kolo Zimske malonogometne lige
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 04, 2017

U dvorani Valbruna ove je nedjelje započela nova Zimska malonogometna sezona u kojoj se za titulu pobjednika bore deset ekipa Prve lige i deset ekipa Veterana.

Kad je riječ o prvoj ligi do pobjeda su stigli ekipa Ruvignisi LC Studio Collis, Galacticosti, Barbieri i Zeleni čaj dok su Fuflanders i Sošići odigrali bez pobjednika. Kod veterana su slavili Teri Time out, Bale Valle, Kompanjoni, Maslina Block bar i  Barbieri.

1 LIGA:
RED DEVILS - RUVIGNISI LcStudio Collis 4 : 6
FUFLANDERS - SOŠIĆI 2:2
GALACTICOSI - RISOVI 5:2
BARBIERI - ACAPULCO 5:1
VIRCLE CIRCOLO - ZELENI ČAJ 1:5
 
VETERANI:
TERI TIME OUT - TELBA 2:1
SOŠIĆI - BALE VALLE 2:6
KOMPANJONI - BATEL 5:3
MASLINA BLOCK BAR - PRINČEVI LA GRISA 3:2
BARBIERI '99 - STARI GRAD 3:1
Pobjeda Rovinja za kraj jesenskog prvenstva
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 02, 2017
Okrnjeni rovinjski seniori, bez 5-6 standardnih prvotimaca pokazali su da su najjači kada im je najteže. I svladali Vihor u Baškoj sa 4:2.
 
Domaćini su poveli pet minuta prije kraja prvog dijela ali je Špiranac nakon odlične asistencije Hoxhe poravnao dvije minute kasnije.
 
U nastavku rovinjci lete terenom. Uz dva gola Kazalca nakon fantastičnih asistencija Matoševića i jednog gola Butućija zasluženo stižu do tri boda.
 
“Uvijek je zadnje kolo u gostima najteža utakmica. Domaćin je motiviran, odlučuju na takvim utakmicama i drugi detalji ali kada igraš na ovakvom nivou na kakvom su igrali naši dečki, ne može im nitko ništa. Ponosan sam na njih i hvala im na svemu. Ne samo za ovo danas, već za cijelu ovu polusezonu”.
 
Rovinj: Cindrić, Rojnić, Bernobić, Tanković, Hasanbegović, Butući, Hoxha, Špiranac, Maružin, Kazalac (od 88. Krošnjak), Matošević (od 89. Jurički)
U nedjelju točno u podne kreće Zimska malonogometna liga
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 01, 2017

U službenim prostorijama Nogometnog kluba Rovinj, ovog je četvrtka oržan posljednji sastanak uoči početka nove Zimske malonogometne sezone. Kad je riječ o prvoj ligi ove se godine prijavilo ukupno deset ekipa a isto toliko ih je u konkurenciji veterana.

Prve utakmice na rasporedu su već ove nedjelje od 12 sati u Valbruni a ovogodišnju Zimsku malonogometnu ligu otvaraju Red Devilsi i Ruvignisi-LC Studio, dok u konkurenciji veterana prvi na teren od 16:10 izlaze Time out i Telba.

1. liga:

12:00 Red Devils - Ruvignisi Lc Studio

1250 Fuflanders - Sošići

13:40 Galakticos - Risovi

14:30 Barbieri - Acapulco

15:20 Virkle Circolo - Zeleni čaj

Veterani:

16:10 Time out - Telba

17:00 Sošići - Bale Valle

17:50 Kompanjoni - Batel

18:40 Maslina B.B. - Prinčevi

19:30 Barbieri - Stari grad

Mlađi pioniri porazom od Rijeke do drugog mjesta jesenskog djela
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 01, 2017

Mlađi pioniri Rovinja nisu uspjeli u utakmici sa Rijekom doći do pobjede i samim time do titule jesenskog prvaka. Naime, u posljednjoj ligaškoj utakmici prvog djela natjecanja igrači trenera Krizmanića ugostili su odličnu Rijeku na Valbruni koji su sasvim zasluženo stigli do 3:0 pobjede nad našim Kanarincima.

Također i u utakmici pioniri nije bilo prevelikih iznenađenja. Nogometaši Rijeke stigli su ddo 2:0 pobjede nad našim pionirima.

Nakon svih odigranih utakmica jesenskog djela, mlađi pioniri uvjerljivo drže drugu poziciju uz 11 pobjeda i 2 poraza dok su pioniri na 11 mjestu prvenstvene ljestvice.

Seniori u posljednjoj utakmici jesenskog djela gostuju kod Vihora
Igor Frankovic Napisao/la Prosinac 01, 2017

Posljednje kolo jesenskog dijela “kanarincima” donosi gostovanje u Baškoj na Krku kod novog ligaša Vihora.

Na put naši dečki odlaze u okrnjenom sastavu obzirom da zbog žutih kartona nedostaju Pamić Sandi i Rudela, da su braća Karlović, Paulinić, Stojanov i Škiljan na putu a da je Adrian Pamić povrijeđen.

Treneru Perušku to smanjuje određene manevarske prostore, no unatoč tome ne manjka optimizma. “Zadnje je kolo i sigurno da nam nije ni lako ni jednostavno u ovim okolnostima složiti momčad, no ne predajemo se unaprijed. Morati ćemo biti malo pametniji nego inače, svjesni određenih limita u manevrima i na taj način shvatiti ovo posljednje jesensko kolo.Jesam, optimist sam i vjerujem da će momčad koja istrči dati sve od sebe da se sa Krka vratimo neporaženi”.

Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 13,30.

Ovog vikenda započinje Zimska malonogometna liga
Igor Frankovic Napisao/la Studeni 27, 2017

Nakon što je prošlog tjedna održan inicijalni sastanak povodom početka nove Zimske malonogometne sezone, točan je i datum samog početka. Naime, već ovog vikenda točnije u nedjelju 3. prosinca započinje turnir utakmicama veterana i Prve lige.

Izvlačenje parova izvršit će se na sastanku Prve lige u četvrtak 30.11. u 18:00 odnosno veterana. pola sata kasnije.

Mlađi pioniri sa Rijekom u borbi za titulu jesenog prvaka
Igor Frankovic Napisao/la Studeni 27, 2017

Približava se natjecateljska sezona prvog djela natjecanja kada se uglavnom rezimiraju ostvareni rezultati. I dok iščekujemo posljednje utakmice u ovoj godini, mlađi pioniri i pioniri Rovinja utamicu redovnog kola koju su trebali odigrati ovog vikenda sa Rijekom, odigrat će u četvrtak u 15 odnosno u 16:30 sati.

Ova utakmica sa Rijekom najbitnija je utakmica mlađih pionira u prvom djelu s obzirom da se uprave nogometaši Rijeke i Rovinja bore za titulu jesenskog prvaka a tko će ju odnijeti, znati će se već ovog četvrtka.

A sjajnu generaciju najmlađih natjecatelja U9 ima i trener Silvano Marić koji je također sa svojim Kanarincima postao prvak jesenskog djela natjecanja.