Loš vikend i za mlađe kategorije Kluba

Napisao/la  Datum: 02.05.2017.

Loš rezultatski vikend je iza nogometaša Rovinja. Nakon poraza seniora u Otočcu, ovog su vikenda poraze doživjeli i juniori, kadeti, pioniri i mlađi pioniri dok su tek oni najmlađi U11 kanarinci i druga ekipa mlađih pionira upisali pobjede.

Kadeti i juniori ovog su vikenda na Valbruni ugostili nogometaše Uljanika iz Pule. Kadeti su poraženi sa 3:1 a jedini pogodak postigao je Andrea Maružin dok su indisponirani juniori uvjerljivo poraženi rezultatom 6:0.

Mlađi pioniri i pioniri gostovali su kod prvoplasirane Rijeke gdje su pokazali borbenost i odličnu igru no ipak su domaći bolje iskoristili svoje prilike za nova tri boda i učvršćivanje prve pozicije. Pioniri su poraženi rezultatom 3:1 a gol za žuto-plave postigao je Erik Roža. Mlađi pioniri izgubili su minimalnim rezultatom od riječkih vršnjaka sa 1:0.

Druga ekipa mlađih pionira Rovinja ove su subote na Valbruni ugostili drugu ekipu Uljanika nad kojima su rovinjski  nogometaši slavili sa visokih 9:0. (Domić Leon, Milić Matej (3), Šerifović Niko (3), Pranjić Lean (2). Oni najmlađi Kanarinci, U11 slavili su u Pazinu kod ekipe Pazinke rezultatom 1:0 a jedini pogodak na utakmici postigao je Jan Manzin.