Slavlje mlađih kategorija, uvjerljive pobjede kadeta i juniora

Napisao/la  Datum: 20.03.2017.

Bogat natjecateljski vikend je iza mlađih kategorija Nogometnog kluba Rovinj koji su ove subote i nedjelje na Valbruni odigrali čak pet domaćih utakmica.

Prvi su na teren u subotu izašli mlađi pioniri i pioniri koji su ugostili vršnjake iz Novigrada. Mlađi pioniri su sa visokih 4:0 slavili protiv novigradskih mlađih pionira. Pogotke za žuto.plave kanarince postigli su Jure Glavaš, Stefan Čučković

i dva gola dodao je David Šćira. Druga ekipa mlađih pionira ugostila je drugu ekipu Rudara od kojih su poraženi sa 7:2 a golove su postigli Ivan Gržević i Ruben Hamza.

Pioniri su prvenstvenu utakmicu također odigrali protiv Novigrada sa kojima igrali izjednačeno 3:3 a strijelci za Kanarince bili su Gabrijel Perja i Erik Roža koji je postigao dva pogotka.

VISOKE POBJEDE KADETA I JUNIORA

Nedjelja je bila rezervirana za utakmice U-11 kategorije te kadeta i juniora.

U-11 Kanarinci na Valbruni su ugostili vršnjake iz Umaga sa kojima su odigrali neodlučeno 0:0. Kadeti i juniori su u redovnim kolima Međužupanijske lige odigrali sjajne utakmice protiv nogometaša Opatije u kojima su, u obje utakmice, uvjerljivo slavili.

Kadeti su golovima Filipa Ravlića, Andree Maružina i Ivana Rojnića  pobjedili sa 3:0 dok su još uvjerljiviji bili juniori koju su slavili sa 5:1. Sjajni golgeterski niz nastavio je odlični Damir Kazalac koji je, nakon seniora, i u juniorima postigao hat-trick dok su po još jedan pogodak dodali Paolo Bernobić i Luka Matošević.