Kadeti i juniori pobjedama u Funtani preuzeli vrh ljestvice

Napisao/la  Datum: 24.10.2016.

Pet pobjeda i dva poraza upisali su ovog vikenda mlađe kategorije Kluba u ukupno 7 odigranih utakmica. Najmlađi U9 Kanarinci sa dva gola Luke Đurića i jednim Frana Bernobića i Andree Vodopije slavili su protv vršnjaka iz Umaga rezultatom 4:1 kao i U11 Kanarinci koji su također gostovali u Umagu kod ekipe Mladosti. Pogotke za U11 postigli su Antonio Petrnjak, Petar Supić, Marko Košara i Daniel Pernat.

Kad je riječ o mlađim pionirima i pionirima, oni su ovog vikenda gostovali u Puli kod ekipe Uljanika u sklopu redovnog kola Istarske lige. U derbi utakmici bolji su bili pulski vršnjaci koji su u obje utakmice slavili rezultatom 4:1. Za mlađe pionire gol je postigao David Šćira dok je u utakmici pionira to učinio Gabriel Perja.

Ovog je vikenda i druga ekipa mlađih pionira bila aktivna. Oni su na Valbruni ugostili Istru 1961 nad kojima su slavili rezultatom 6:0.

Ovaj natjecateljski vikend priveli su kraju kadeti i juniori koji su gostovali u Funtani gdje su, u obje utakmice, slavili rezultatom 2:1. Pogocima Paola Bernobića i Ivana Rojnića žuto-plavi su upisali petu ovosezonsku pobjedu uz tek jedan poraz što ih je smjestilo na sam vrh prvenstvene ljestvice kadeta. 

Također prvo mjesto na ljestvici drže i juniori koji su također u Funtani slavili dvama pogocima Damira Kazalaca. Nakon šest odigranih utakmica, juniori se nalaze na samom vrhu uz pet pobjeda i jedan remi.