Veliko slavlje juniora u derbiju sa Jadranom

Napisao/la  Datum: 22.03.2015.

Sve natjecateljske kategorije NK Rovinja ovog su vikenda bile aktivne. Nakon četiri mjeseca pauze svoje prve utakmice odigrali su ove subote i nedjelje mlađi pioniri, pioniri, kadeti i juniori. 

Pioniri i mlađi pioniri nisu dobro prošli na gostovanju u Poreču kod ekipe Jadrana. Mlađi pioniri su poraženi sa 7:0 dok je utakmica pionira završila rezultatom 7:2 a pogotke za Rovinj postigli su Močibob i Lačok. 

Kadeti i juniori također su gostovali kod ekipe Jadrana, kadeti su remizirali sa svojim vršnjacima 0:0 dok su juniori u derbi utakmici prvog i drugog na ljestvici, pogocima Blaževića i Perkovića slavili nad porečkim juniorima rezultatom 2:0. Ovom pobjedom Rovinjci i Porečani zamjenili su mjesta na ljestvici, juniori Rovinja nakon deset odigranih utakmica trenutno drže prvo mjesto 

Oni najmlađi kanarinci, prednatjecatelji su i nakon ove utakmice jedina neporažena ekipa. Na svojoj Valbruni ugostili su ekipu Mladosti iz Umaga koje su pobjedili sa uvjerljivih 5:0, Lazarić i Čučković postigli su po dva i Šerifović jedan pogodak.