Ivan Franković

Barbieri ponovno osvojili Zimsku lige
Ivan Franković Napisao/la Siječanj 22, 2018

Nakon više od mjesec dana odigravanja utakmica, ovog je vikenda odigrano finals Zimske malonogometne lige u konkurenciji Prve lige gdje su pobjedu i titulu osvajača lige ponodno odnijeli Barbieri.

U polufinalnim utakmicama bilo je i više nego napeto budući da su Zeleni čaj i Barbieri finale izborili nakon produžetaka. U utakmici za treće mjesto Galacticosti i Acapulco su u redovnom vremenu odigrali 1:1 dok je nakon produžetaka treće mjesto osvojila ekipa Acapulca.

Finale nam je i ove godine donijelo puno zanimljivih trenutaka na terenu a iskustvo Barbiera je i ove godine bilo presudno za osvajanje Lige.

1 LIGA - polufinale

ZELENI ČAJ - GALACTICOSI 2:2 ( 4:2 nakon produžetka)

BARBIERI - ACAPULCO 2:2 (4:3 nakon produžetaka)

FINALE za 3 mjesto

GALACTICOSI - ACAPULCO 1:1 (1:3 nakon produžetaka)

FINALE za 1. mjesto

ZELENI ČAJ - BARBIERI 1:1 ( i nakon produžetaka - 2:3 6 m)

Konačni poredak

1. BARBIERI
2. ZELENI ČAJ
3. ACAPULCO
4. GALACTICOSI

Najboljim strijelcem turnira proglašen je igrač Galacticosa Sandi Pamić koji je postigao ukupno 13 pogotka. Najboljim vratarom je i ove godine proglašen Acapulcov Alex Terlević dok je najboljim igračem turnira proglašen  Doni Tanković

Najbolji strijelac: Sandi Pamić 13 zgoditaka - GALACTICOSI
Najbolji vratar : Alex Terlević - ACAPULCO
Najbolji igrač: Doni Uanković - ZELENI ČAJ

 

Bogat nogometni vikend: Rovinjci u lovu na bodove
Ivan Franković Napisao/la Studeni 24, 2014

Sve dobne kategorije NK Rovinj osim onih najmlađih, prednatjecatelja, ovog vikenda odigravaju ligaške utakmice protiv nogometaša Pazinke iz Pazina. Prvi na teren izlaze mlađi pioniri i pioniri koji na Valbruni ugošćuju vršnjake iz Pazina a utakmice započinju u 10 odnosno u 11:30 sati.

Rovinjci petardom ispratili nogometaše Funtane
Ivan Franković Napisao/la Studeni 24, 2014

Na sunčanoj Valbruni ove je srijede odigrano 7. kolo Međužupanijske nogometne lige u kojem su seniori Rovinja uz odličnu i uvjerljivu igru slavili sa visokih 5:2 protiv gostiju iz Funtane, te u četiri dana upisali i drugu prvenstvenu pobjedu.

Velika pobjeda Rovinja na gostovanju u Fažani
Ivan Franković Napisao/la Studeni 24, 2014

Važna tri boda osvojili su ovog vikenda rovinjski nogometaši na teškom gostovanju u Fažani kod ekipe Mladosti u sklopu 6. kola Međužupanijske nogometne lige. Rovinjci su pogotkom  19-godišnjeg Sebastijana Jokića slavili na rezultatom 1:0 a sama igračka drama trajala je do samog kraja susreta.