Priopćenje Kluba vezano uz preporuku Sportske zajednice grada Rovinj-Rovigno

Napisao/la :Igor Franković // Ponedjeljak, 02 Studeni 2020 21:13

Dana 29.10.2020. Uprava Kluba prihvatila je uputu Sportske Zajednice Grada Rovinj-Rovigno, koju je podržao i Stožer Civilne Zaštite Grada Rovinj – Rovigno, da na dva tjedna sve članice Sportske Zajednice našega Grada ne sudjeluju u sportskim natjecanjima kako bi se aktivno djelovalo na suzbijanju epidemije virusa COVID-19 i na taj način očuvalo zdravlje svih članova sportskih udruga našega Grada i njihovih obitelji.

Zbog upute Sportske Zajednice u subotu 31.10.2020., niti jedna kategorija NK Rovinja nije odigrala prvenstvene utakmice, kao što su  učinile i sve ostale sportske udruge koje su članice Sportske Zajednice našega Grada.

Bez obzira što ostale sportske zajednice istarskih gradova nisu dostavile svojim članicama sličnu uputu mi smo se odlučili na njenu primjenu sa stajališta odgovornih ljudi i roditelja koji ne žele riskirati, prije svega, zdravlje mladih sportaša i spriječiti mogućnost ponovne mjere samoizolacije koja bi zasigurno imala negativne posljedice za učenike i zaposlene.

Zbog zauzetog stava nailazimo na brojne osude u medijima koje zasigurno nas neće odvratiti da ustrajemo u svom postupanju za kojega držimo da je odgovoran i ispravan jer ima kao jedini cilj očuvanje zdravlja mladih sportaša i njihovih obitelji.

Priželjkujemo da će spomenuto djelovanje pridonijeti poboljšanju epidemiološke slike i što skorijoj normalizaciji ove izvanredne situacije uzrokovane epidemijom virusa COVID-19.

Uprava NK Rovinj-CC Rovigno

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Crikvenica 9 27
Grobničan 10 24
Jadran 10 23
Cres 10 19
Rudar 8 15
Uljanik 9 13
Vinodol 10 11
Nehaj 10 11
Novigrad 10 11
Pazinka 9 9
Buje 10 7
Naprijed 8 7
Krk 10 5
Rovinj 9 4

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/