Seniori Rovinja unatoč minimalnom porazu od Cresa prikazali sjajnu igru

Napisao/la :Igor Franković // Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 07:53

Mnogobrojna publika na Valbruni ove je subote mogla uživati u jednom izdanju Kanarinca koji nagovještava  da uprava kluba nije pogriješila kada je odlučila krenuti u prvenstvo sa značajno pomlađenom ekipom koju čine domaći momci.

Naime, iako su seniori Rovinja poraženi od Cresa rezultatom 2:1, rezultat ne govori o onome što su rovinjski žuti  pokazali na terenu nadigravši u svakom segmentu Cresa koji pokazanom igrom sigurno nije opravdao svoj trećeligaški status..

Rovinjci su se u više navrata nalazili oči u oči s gostujućim vratarom koji je svakog puta izašao iz duela kao pobjednik i koji je zasigurno opravdao epitet najboljeg pojedinca Cresa a i utakmice.

Vidi se da Kanarincima nedostaje iskustva, no, veseli činjenica da rastu iz utakmice u utakmicu vođeni sigurnom rukom trenera Kesića, još kada se momčadi budu priključila, od idućeg tjedna, pojačanja koje je predsjednik Modrušan najavio sigurni smo da će rovinjski zaljubljenici u nogomet uživati u utakmicama u kojima će moći bodriti mlade entuzijaste  koji su već pokazali da im je na prvom mjestu klub i napredak u nogometu i koji sigurno neće razočarati očekivanja svojih navijača.

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Grobničan 1 3
Jadran 1 3
Rudar 1 3
Cres 1 3
Nehaj 1 3
Pazinka 1 3
Vinodol 1 1
Crikvenica 0 0
Novigrad 0 0
Krk 0 0
Uljanik 0 0
Buje 0 0
Naprijed 0 0
Rovinj 0 0

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/