VESELI ODLIČNA IGRA ROVINJA Minimalan poraz žuto-plavih od Jadrana

Napisao/la :Igor Franković // Subota, 29 Veljača 2020 17:36

Svi ljubitelji nogometa koji su danas posjetili rovinjsku Valbrunu mogli su uživati u jednoj kvalitetnoj nogometnoj utakmici.

Jadran je vrlo rano poveo prekrasnim pogotkom Sumića. No to je sve što smo od Jadran mogli vidjeti na današnjoj utakmici.

Nakon vodećeg pogotka porečana kanarinci su naredali dvije mat pozicije, koje nisu iskoristili, preko Špiranca i Paulinića i isto tako Rovinjci mogu žaliti za jednom situacijom, na rubu kaznenog prostora, koju je sudac okarakterizirao kao prekršajem izvan šesnaesterca izazvavši burne proteste rovinjskih igrača i navijača koji su danas u velikom broju posjetili Valbrunu.

Nakon utakmice rovinjcima je zasigurno ostao gorak okus u ustima, no međutim, ostaje činjenica da su pokazali kako mogu parirati i momčadima, kao što je Jadran, koje kotiraju kao favoriti za ulazak u ligu za prvaka.

Danas su svi prisutni dobili potvrdu da se rovinjska momčad dobro pripremila za nastavak prvenstva, da su se pojačanja odmah uklopila u stroj i da će, zasigurno, u nastavku prvenstva svi zaljubljenici u nogomet imati priliku vidjeti rovinjske nogometaše u jednom novom, snažnijem izdanju.

I za kraj, mirne savjesti možemo reći da su rovinjski žuti , prema pokazanom na terenu, zasigurno zaslužili sva tri boda i da nisu iznevjerili mnogobrojne navijače koji su ih bodrili na rovinjskoj Valbruni.

FORZA ŽUTI!!!!!!!!

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Opatija 12 27
Grobničan 13 26
Rudar 13 26
Krk 13 20
Crikvenica 13 18
Jadran 13 17
Novigrad 13 15
Vinodol 13 14
Uljanik 12 13
Pazinka 13 13
Rovinj 13 13
Nehaj 13 11

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/